به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا محمدنژاد داریانی امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در ماده ۲۲ قانون ثبت اسناد و املاک آمده است؛ دولت اشخاصی را مالک میشناسد که به نام آنها سند رسمی ثبت شده باشد، اظهار کرد: تثبیت مالکیت، حفظ کاربری اراضی کشاورزی، هویتدار شدن زمین کشاورزی، اخذ تسهیلات مالی، امکان نظارت و حمایت در بخش کشاورزی، منزلت بخشی به کشاورزی و کشاورزان و کمک به برنامهریزی برای کشاورزی از مزایای سنددار شدن اراضی کشاورزی است.
وی با اشاره به رغبت و استقبال کشاورزان به سنددار کردن اراضی خود، ادامه داد: سنددار شدن اراضی باعث تأمین امنیت پایدار میشود که موفقیت کامل آن به مشارکت کشاورزان وابسته است.
محمدنژاد به فرآیند سنددار کردن اراضی کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: مراجعه و درخواست اولیه از طریق وبسایت www.sabtemelk.ir ، ثبت نام و بارگذاری مدارک و مستندات مالکیتی زمین، تشکیل پرونده در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، استعلامات لازم توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و صدور سند، مراحل سنددار کردن است.
معاون امور املاک و کاداستر استان آذربایجانشرقی نیز از سنددار شدن ۵۵ درصد اراضی کشاورزی در استان خبر داد.
رسول عبدالعلیزاده افزود: در آذربایجانشرقی برای ۷۷ هزار قطعه به مساحت ۵۵۷ هزار هکتار سند مالکیت صادر رشده است.
وی با بیان اینکه برای سند دار کردن اراضی کشاورزی استان با ۳۹ شرکت برای حد نگاری عقد قرارداد شده افزود: صدور سند برای اراضی کشاورزی رایگان است.
عبدالعلیزاده ادامه داد: تا پایان سال برای بیش از ۷۵ درصد اراضی سند تک برگ صادر خواهد شد.
معاون امور املاک و کاداستر استان آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: تاکنون برای صددرصد اراضی ملی و ۹۵ درصد اراضی دولتی سند مالکیت تک برگی صادر شده است.
نظر شما